Vendéglátóknak – Brimme

Digitális vendéglátás

A vendég által rögzített rendelések az asztalához, vagy a pulthoz.

Hogyan működik a Brimme?

Az asztalaitokon elhelyezett ajánló táblát ellátjuk minden fontos infóval, mely elengedhetetlen vendégeitek számára!

Ez tartalmaz egy, a Brimme mobilpincér app elérését megkönnyítő QR kódot – amely átirányít az App Store-ba, vagy a Play Áruházba -, és az asztal számát. A letöltést követően a QR kód a vendégeiteket egyből a vendéglátóegység saját profiljára irányítja, ahol megjelennek az aktuális ajánlataitok, étel- és itallapotok.

Brimme az étlap és itallaptól a borravaló kezelésén át, pincér nélkül juttatja a pultba a rendeléseket, és okos ajánlásaival a törzsvendégnek járó figyelmet tudja nyújtani minden visszatérő vendég számára.

Ha érdekelnek a részletek, töltsd ki a lenti űrlapot.

A vendég

Előbb jut a rendeléséhez, biztonságosan fizet, fényképes étlapról választhat. Korábbi rendelései alapján ismerjük szokásait, így egy törzsvendégnek járó figyelmet biztosítunk számára.

A tulajdonos

Több rendelést teljesíthet ugyanannyi munkatárssal. Kevesebb ki nem szolgált vendég, kevesebb forgalomkiesés.

A munkatársak

Feleannyit mennek asztalhoz, gondolunk a borravalójukra, játékként és pozitív megerősítésekkel élvezhetik a bejövő rendelésekkel való munkát. Megszűnnek a nyelvi akadályok.

Rendelés telefonnal

A Brimme mobilpincér segítségével a rendelést a vendég viszi fel, testre szabott okos ajánlatokat kaphat, fel tudjuk ajánlani szokásos fogyasztását, szokásos borravaló-kulcsát, kedvenceit, emberi munka nélkül.

Előre fizetés

Biztonságos Simple integráció, borravaló-kezelés, SZÉP-kártya elfogadás, a vendégek könnyebben oszthatják meg a költségeket.

Gyorsabb kiszolgálás

A vendégek asztalainak többszöri látogatása helyett egyszeri szervíz. A mobilpincér segítségével a rendelést és fizetést a vendég végzi, így ehhez nincs szükség felszolgálóra.

Statisztika

A legfontosabb forgalmi adatok, jelentések és kimutatások áttekinthetően.

Biztonság

A kárytaadatok végig a vendég és az OTP Simple kezelésében maradnak, HTTPS Rest API, külön tulajdonosi felület, anonimizálható GDPR adatok.

Gamifikáció

A kiszolgálást segítő vendéglátói felület játékos formában pontozza és jutalmazza a jó munkát, hangjelzéssel értesít a borravalóról.

Pultválasztó

Optimalizálja a pultok közötti vendég forgalom és kiszolgálás eloszlását.

Asztal és pult

Időzíthető az asztalszerviz zárása, és a pultnál rendelés nyitása, kezeljük és azonosítjuk a pultnál rendelő tömeg digitális rendeléseit.

Ügyfélhívó

Látványos és igényes ügyfélhívó kijelző pultos kiszolgálás esetére.

Nyelvi akadályok leküzdése

Megszűnnek a nyelvi akadályok! A Brimme okospincér jelenleg angol, és hamarosan német nyelven is elérhető.

Okos ajánlatok

Figyeli vendégeid fogyasztási szokásait, preferenciáit, elemzi ezeket és az okospincér ajánlásokat küld számukra.

Mire vársz még? Lépj be a digitális vendéglátás világába!

A Brimme üzleti modelljének lényege, hogy a vendéglátó egység kizárólag nyerhessen vele! A rendszer használatához nincs szükség semmilyen méregdrága speciális eszköz, vagy a szoftver megvásárlására! Nincsennek kitermelhetetlen havidíjak, nincsennek brutális jutalékok! Győződj meg róla! Kérd személyre szabott kedvezményes ajánlatunkat!

Érdekelnek a részletek!